Nejnovější recenze ze sekce Přenosné DVD a Blu-Ray přehrávače
ok
- Slabší reproduktory
- pěkný obraz
- sencor, je dobra, značka,
sencor, je kvalilitní, značka, nemam s ní problemy.
- špatné dobíjení v autě, sekal se obraz nebo nešel zvuk, plně nabitý nevydržel 2h
Produkt vypadá hezky ale musel jsem vrátit. Při vložení originál CD vždy se ukázalo NO DISC. Volal jsem přímo výrobci o radu zda je špatně někde něco v nastavení ale pan byl velmi neochotny takže jsem se nic nedozvěděl.
- jednoduchá obsluha
- tichý chod
- dostačující hlasitost vestavěných reproduktorů pro domácí použití
- podpora i MPEG 4 (DivX, Xvid) a ne pouze MPEG 1 a 2
- lze ovládat jednoduše i bez D.O.
- česká lokalizace menu
- úplné vypnutí přístroje posuvným vypínačem po straně, který lze snadno nahmatat i po tmě
- funkce spořiče a pohotovostního režimu
- funkce autoplay po zapnutí
- baterie ty cca. 2 hodiny zatím drží
- USB vstup
- dostačující ostrost a čitelnost displeje za normálních podmínek
- extrémně lesklý povrch celého přístroje, takže je věčně upatlaný
- jak je přístroj dosti lehký, má tendenci se naklánět trochu dozadu při vyklopení displeje
- na přístroji je pouze jedno tlačítko pro Play / Pause
- absence tlačítka Stop na přístroji (je pouze na D.O)
- značka Sencor (netuším, jak dlouho bude přístroj fungovat, protože značka Sencor je dnes již totálně profláknutá svoji nekvalitou výrobků)
- až nezvykle krátká šňůra od napájecího adaptéru
- přístroj si po vypnutí nepamatuje nastavení hlasitosti uživatelem a pokaždé ji přenastaví na dosti slabou výchozí hlasitost, takže po každém zapnutí je nutno ji nastavovat vždy znova, což je poněkud otravné
Hrubost látkového obalu přístroje je spíše taková fórová, ale zatím obal drží vcelku. Výhodou ale je, že je větší, čili se tam v pohodě dají naskládat i papírové obaly s DVD.
9" displej může stačit, ale 10" by byl určitě lepší, leč Sencor jej nemá v nabídce.
Za ty peníze ale zatím dobrý, jako jeden z mála umožňuje i podporu MPEG 4 a dá se nastavovat a ovládat i bez D.O. a díky jednoduchosti obsluhy jej zvládnou ovládat i senioři, nebo malé děti.
- Obstojné dílenské provedení
- Slušná výbava - nabíječka na doma i do auta, pořádný držák do auta, dálkové ovládání
- Obraz má dostatečnou kvalitu
- Zvuk je dostatečně hlasitý
- Stojánek pro použití doma / na chatě ...
- Omezená schopnost přehrát videosoubory
- Neschopnost přečíst USB disky formátované na NTFS
Ještě jsem bohužel nestihl přehrávač otestovat v praxi, ale při domácím zkoumání jsem se nakonec rozhodl, že si ho i přes některé nevýhody necháme.
DVD přehrává v naprostém pořádku. Problém má s videosoubory. Jednak nezvládá načíst USB s jiným "FS" než FAT (tedy na soubory 4GB+ můžeme zapomenout), a ani poté není příliš bohatý na kodeky. Spolehlivě zvládá vlastně jen MPEG (.mpg), který je výrazně náročnější na výslednou velikost souboru než třeba AVI. Vzhledem k chybějící konkurenci tedy tuto nevýhodu řeším převodem pomocí programu "Pazera Free MP4 to AVI Converter".
- na cesty nebo do nemocnice perfektní, krásný obraz i zvuk
- Nevím jestli je to jenom můj kus ale DVD mechanika je velmi hlučná
- Splnil očekávání, dostatečná kvalita obrazu pro přenosný přehrávač
- Pouzdro, do kterého by se měl přehrávač upevnit pro použití v autě nelze použít, přehrávač by z něho vypadl. Použili jsme k uchycení pouzdro ze staršího přehrávače stejných rozměrů jiné značky a tím problém vyřešili.
zboží plńuje to co požaduji
- hlasitost nic moc
ok
- DVD, DVB-T,T2
- USB, SD, HDMI
- ANTÉNA SUPER
- SLUCHÁTKA TAKÉ DOBRÉ (MOHL BÝT ŠPUNTY)
- TAŽKA V BALENÍ JE TAKÉ SUPER
- DÁLKOVÍ OVLADAČ TROCHU TUHÉ
- VOLUME PRES HDMI NEFUNGUJE ALE NENÍ TO PŘEKÁŽKO
ZATÍM TESTU TAK ZATÍM NIC
VOLUME SE MUSÍ VIZ PŘES SLUCHÁTKA ABY SE DALO OVLÁDAT
Nevýhodou je malá citlivost tuneru na dodanou anténu jsem nic nechytil. Také na pokojovou anténu se zesilovačem nic moc obraz se rozpadá.
- Do auta pro děti perfektni
Spokojenost
Perfektní funkce výrobku.
- Za rok na ní žádný program nenaladíte.
- Za stejný peníz si kupte SPV 7012, která má funkci HEVC 265 a tím DBV-T2.
zvuk je adekvátní médiu, mono a lá tranzistor. Přivítala bych možnost dokoupení doporučených basových stereo reprobedýnek, aby byl požitek z dvd či tv příjemnější. Při výběru DVD/TV mě nenapadlo, že mi budou chybět.
Skvělý výrobek za skvělou cenu.Děti budou mít radost.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »