Nejnovější recenze ze sekce Přenosné DVD a Blu-Ray přehrávače
- kvalita
kvalita
- přenosný, lze přehrávat CD i DVD
- nelze používat poue na baterir
s výrobkem jsem celkem spokojena
Zatím vše funguje bez problémů.Spokojenost.
Mám produkt jen krátce ale zatím výborný
- povedený design
- špatně fungující tlačítko hlasitosti
produkt jsem vrátila
- naší TV povýšil na Smart TV
- zatím nevím
hledala jsem dárek k Vánocům, který by potěšil nejen manžela :D
ovládání nejen přiloženým ovladačem, ale pohodlněji i myší, lze i mobilním telefonem
- Neseká se
- Rychle reaguje
- Dobrá spolupráce všech výstupů
- Dálkové ovládání (pro mne nevyhovující)
Jsem spokojený. Takto jsem vyřešil dosluhující klasické pc využívané pouze pro zábavu a nelituji toho. Zvláště po instalaci kancelářského balíku office suite pro. Nic nehučí a obrazovka je veliká. Ve srovnání s pořízením nového pc zanedbatelná investice, která se dá za nějakou dobu zopakovat.
- 749 Kč Kaufland
- matný displej
- přehrává Xvid
- přehrává přes USB
- malé rozměry
- při vyšších hlasitostech "brní" plast u reproduktoru
Koupil jsem to, protože v Kauflandu je vyprodávali za těžko uvěřitelných 749 Kč, za což neseženete ani pořádný stolní přehrávač, navíc s tříletou zárukou.
Displej mě překvapil svým dobrým obrazem a velkými pozorovacími úhly. Sice má menší rozlišení, ale když na něj nekoukáte z malé vzdálenosti, je to Ok. Oproti tabletům je vynikající, že displej je matný, proto se v něm neodrážejí žádné odlesky, takže na něj můžete koukat i venku. Rovněž jas je mnohem výkonnější než u tabletů.
Překvapila mě i nízká hmotnost, čekal jsem, že to bude horší.
Přehrávání přes USB funguje bez problémů. Výdrž baterie jsem ještě netestoval, ale věřím, že při přehrávání přes USB dosáhnete daleko lepšího výsledku než garantované 4 hodiny.
Ideální hračka pro děti nebo jako přenosný DVD přehrávač, který můžete zapojit k starší televizi např. na chatě, nebo v malém bytě, protože rozměry jsou opravdu malé.
Jediným mínusem mi připadá zvuk, který nějak rezonuje s plastovým krytem, i když by mohl hrát určitě mnohem hlasitěji, ale vzhledem k tomu, že lze připojit externí reprosoustava nebo sluchátka, vůbec to nevadí. Plusem u zvuku je zase jednoduché nastavení dynamického zvuku, kdy při nastavení dosáhnete super zvuku s hlasitými surround efekty.
- Je v češtine, hraje nahlas kvalita obrazu dobra.
- Zatim zadne
Velice spokojena a mile prekvapená.
- jednoduchost, kvalita, bezproblémový chod
pořízeno pro 6 letou dceru, s výrobkem je spokojena a často ho používá, zatím bez problémů
- max funkcí
na cesty,dovolenou,zahrádku,chatu,doporučuji.
- sd a usb
- šrot, cárach, navod na ... , firmware nefunkcni, ubohe detske menu
nekupovat
- pořídili jsme pro tříletou dceru, splňuje naše očekávání, výborný zvuk...i na roztřískané dálnici jde slyšet, dostatečně velký displey, lehké ovládání
- nepřehrává všechny avi
- taštička pro uchycení ve voze je nic moc
- dálkový ovladač někdy nereaguje
určitě bych doporučila, cena a výbava je přijatelná. připojení přes anténu jsme zatím nezkoušeli...takže nemohu posoudit...ale na pohádky a filmy ať už na přehrání doma nebo v autě super :-)
- přehrávání bez sekání
- možnost snadného stažení kodeků zdarma - tj. přehraje vše
- rychlost načítání včetně spouštění přístroje
- snadná orientace na HDD řadí podle nazvu
- Wifi
- pamatuje si kde naposledy skončíl i u více souborů a nabídbne pokračovat v přehrávání či začít od začátku
- načítání fotografii
- zobrazení času při přehravání, lze řešit stažením jiného SW přehravače (předinstalovány jsou dva)
Zatím spokojenost, k přehrávání filmů a prohlížení rodinných fotografii plní funkci na jedničku. Jen dálkové ovládání by mohlo být kvalitnější, je nutní mířit přesně na přístroj. Vyzkoušel jsem ale několik multimedálních center a toto je zatím nejlepší, takže nedostatek v dálkovém ovladači mu odpouštím :). WiFi má dobrý příjem, lze přehrávat i film z HDD stolního PC bez sekání (WiFi Router mám vzdálen asi 9m přes 2 zdi o síle 10cm a 25cm). Navíc je přijatelná i jeho cena (1990kč) Doporučuji
- Lehkost, jednoduchost, cena
- desing, výdrž, grafika
Na cestu pro děti výborný
- Znacka sony
Osvedcenost pouzite znacky a duvera v tuto znacku
- přehraje vše
- výkon, vůbec se neseká
- rychle se spouští (cca 4sec)
- velmi rychle načte (cca 10sec) po přípojení i velké HDD kde mám foto i filmy (cca 80 000 souborů) !!!
- prohlížení (načítání) fotografíí o velikosti 5-6MB je bez prodlevy
- ovládání chce trochu zvyk, škoda že nejde ovládat chytrým telefonem.
Tento přístroj jsem koupil hlavně pro přehrávání filmů, k tomu to účelu je naprosto bezkonkurenční. Přehraje naprosto všechny formáty které mě konkurenční přístroje většinou nepřehráli.
- přehraje vše
- výkon, vůbec se neseká
- rychle se spouští (cca 5sec)
Celková spokojenost
- vypadá, že toho dost umí
- hlučný, složité menu
Očekávala jsem víc, nalákaly mě funkce a možnosti, které jou popsány v popise, ale zas tak chytrá věc to rozhodně není
Má složité menu, resp ovládání a nabídku
Při puštění dvd dost rachotí
- Přehrává formát .AVI
- Formát .AVI pouze AVI DivX a AVI Xvid, takže je potřeba Video Converter
Malý lehký, desingový, absence mechaniky, slot na kartu, USB
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »